Vrouwen

Ongewenste haargroei bij vrouwen

Vrijwel iedere vrouw heeft last van ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen. Het regelmatig scheren, epileren of harsen van deze haargroei kan zorgen voor huidirritaties en kost bovendien veel tijd. Een betere en duurzame oplossing is om de gebieden met ongewenste haargroei permanent te ontharen.

EpiLine past haar laserbehandelingen toe met behulp van de LightSheer Desire laser voor een optimaal glad en duurzaam resultaat. Voorafgaand hieraan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om de effectiviteit van de behandeling te kunnen waarborgen en garanderen.

Stelt u zich eens voor dat u nooit meer hoeft te scheren, geen last meer hebt van ingegroeide haartjes en een permanent gladde en haarvrije huid hebt. Dat is niet langer een ideaal, maar tegenwoordig eerder een standaard voor iedere vrouw die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om uw bikinilijn, oksels, benen, bovenlip of kin, alle ongewenste haargroei is met slecht een aantal behandelingen permanent verdwenen.

Dit betekent dat u nooit meer rekening hoeft te houden met ongewenste haartjes bij een plotseling uitstapje naar het strand, een verrassend afspraakje met uw geliefde of een spontaan saunabezoek. Uw huid is na de laserbehandeling permanent glad, zacht en vrij van stoppels.

Bij EpiLine willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor:

• Elektrische epilatie
• Laserontharen
Acnebehandeling

Huidverzorging

Bijna iedere vrouw krijgt wel eens te maken met een probleem aan de huid. De huid kan o.a. te droog en schilferig zijn, te vet, jeuken, branden en pukkeltjes of acne vertonen. Een onzuivere huid kan onder andere veroorzaakt worden door hormonale schommelingen, erfelijkheid of een ongezond eetpatroon. 

De meest voorkomende huidproblemen kunnen met behulp van de verschillende behandelingen die EpiLine aanbiedt effectief aangepakt worden met een gezonde en stralende huid als eindresultaat.

Acnebehandeling

Wat is acne? Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, vooral onder jongeren in de puberteit maar ook nog bij mensen van middelbare leeftijd. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.
Acne wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen), in meer of mindere mate rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Als het een hevige ontsteking is, ontstaan onderhuidse ontstekingen die na genezing lelijke littekens kunnen achterlaten. Het uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand.
Hoewel er nog steeds onvoldoende bekend is over de exacte oorzaak van acne, is deze meestal te vinden in overmatige uitscheiding van hormonen en hormonale schommelingen in het lichaam waar de talgklieren in de huid gevoelig op reageren.
Acne komt voor op plekken van het lichaam waar veel talgklieren zitten, op het gezicht, borst, rug en de schouders. 

Behandeling

De behandeling van acne bestaat uit o.a. intensieve dieptereiniging van de huid, waarbij talg uit de huid gehaald kan worden zonder dat de huid gaat ontsteken maar juist sneller herstelt. Het veroorzaken van een ontsteking in de huid is namelijk wat er kan gebeuren wanneer iemand zelf op de verkeerde manier puistjes uitknijpt of openkrabt. Na het reinigen van de huid word er een peeling aangebracht waarbij de doorbloeding en conditie van de huid verbetert en talg zich minder makkelijk in de huid kan ophopen. Daarna zal een masker worden aangebracht om de huid rustiger te maken. Daarnaast geven we nuttige adviezen wat betreft een juiste dagelijkse verzorging, gebaseerd op de wetenschappelijke functie en werking van de huid.